Lady Huskiesin alkeiskurssi alkoi

Huskies / Lady Huskies / Lady Huskiesin alkeiskurssi alkoi

Lady Huskiesin alkeiskurssi alkoi

Hämeenlinna Lady Huskies joukkueen toiminta on jälleen alkanut. Tiistaina 5.9, Hämeenlinnan Pullerin kentällä järjestettiin naisten alkeiskurssin ensimmäinen kertaa. Aurinkoisessa säässä treenaamassa oli 13 uutta lajista kiinnostunutta naista ja paikalla oli myös muutamia aiemmin Lady Huskiesin treeneissä käyneitä.
Pääteemana ensimmäisellä kerralla oli pallon hallinta; kiinniotto, kuljetus ja heitto. Harjoitukset alkoivat lajille tyypillisillä monipuolisilla alkulämmöillä ja tikkailla. Tämän jälkeen suoritettiin erilaisia harjoitteita, joissa päästiin jo hieman kokeilemaan eri pelipaikkoja. Harjoitteissa kokeiltiin mm. keskushyökkääjälle ominaista liikkumista ja pallon kuljetusta, puolustuksessa tärkeää pallon riistoa, laitahyökkääjän varmaa pallon kiinniottoa sekä pelinrakentajan tekniikkaa pallon heitossa. Loppujumppana tehtiin vielä hieman hyökkäyksen- ja puolustuksenlinjan liikkumisen alkeita.

Kurssin ensimmäinen kerta oli koko Lady Huskiesin valmennuksen mielestä onnistunut. Jokainen osallistuja heittäytyi hienosti ja rohkeasti mukaan kokeilemaan itselleen jopa täysin vierasta lajia. ”Kurssi jatkuu tiistaisin niin, että syvennymme hieman lähemmin niin puolustuksen kuin hyökkäyksen pelipaikkoihin.”, valmennuksesta kerrotaan. Treenien jälkeen kurssilaisetkin totesivat yhteen ääneen, että ehdottomasti ensi viikolla uudelleen.

Seuraava kurssikerta on tiistaina 12.9 klo.17.30 Pullerilla, kenttä 6. Kurssi kestää vielä 3 viikkoa (12.9., 19.9. ja 26.9.) ja on suunnattu kaikille yli 16- vuotiaille lajista kiinnostuneille naisille. Alkeiskurssi on ilmainen.

Mukaan voit ilmoittautua Hämeenlinna Lady Huskies facebook- sivuilta löytyvien tapahtumien kautta tai laittamalla viestiä joukkueenjohtajalle ladies@huskies.fi.

Tule sinäkin mukaan pitämään hauskaa oppien uutta!

”Amerikkalainen jalkapallo on monipuolinen joukkuelaji, joka sopii kaiken kokoisille harrastajille.
Se on verraton yhdistelmä taktiikkaa, tekniikkaa, vauhtia ja kontaktia.”

Recent Posts

Etsi Huskies.fi sivustolta

AlkeiskurssiStan_Bedwell