Hurttanaisille avausvoitto Vaahteraliigassa

Huskies / Lady Huskies / Hurttanaisille avausvoitto Vaahteraliigassa

Hurttanaisille avausvoitto Vaahteraliigassa

- Lady Huskies

Hämeenlinna Lady Huskies – Jyväskylä Jaguars 32 – 6 (19 – 6)

Lady Huskies saalisti ensimmäiset sarjapisteensä eilen Kaurialassa pelatussa naisten Vaahteraliigan neljännen kierroksen ottelussa.

– Voitto saavutettiin nojaamalla omiin vahvuuksiimme, hyökkäyksessä vahvaan juoksupeliin ja oikea-aikaisiin heittoihin sekä puolustuksessa vastustajan pelinrakentajan paineistamiseen ja tarkkaan taklaamiseen, kertoi päävalmentaja Teemu Lahti.

Hurttanaisten puolustus onnistui lähes nollaamaan vastustaja Jaguarsin. Pisteiden valossa se ei aivan onnistunut, mutta etenkin juoksupuolustus toimi jyväskyläläisiä vastaan täydellisesti. Jaguars ei nimittäin päässyt 28 juoksuyrityksellään etenemään lainkaan vaan saldona oli murheellinen -9 jaardin lukema. Lady Huskies sen sijaan kantoi palloa pelkästään keskushyökkääjä Anne Rasilahden toimesta 156 jaardia ja yhteensä 199 jaardia. Hyökkäyksessä edettyjen jaardien lisäksi kolme touchdownia juossut Rasilahti urakoi myös puolustuksessa kovimmat taklauslukemat. Kahdeksalla taklauksellaan (5 sooloa + 6 avustusta). Tawanna Sanders toipui nilkkavammastaan pelikuntoon ja oli taklaustilaston toisena kuudella taklauksella (4 + 4) ja kahdella pelinrakentajasäkillään.

Heittohyökkäyksessä jaardimäärät olivat tasaisempia. Lady Huskiesin pelinrakentaja Jenni Mölsä heitti palloa 123 jaardia ja onnistui kahdesti löytämään laitahyökkääjän touchdownin arvoisesti. Emmi Piltz ja Jessi Maunula olivat Mölsän kohteina touchdown heitoissa. Jaguars pelinrakentaja Laura Hautakankaan saldona puolestaan oli 114 jaardia, mutta Hurttapuolustus onnistui kolmesti syötönkatkoissa. Tukimies Anu Hakkarainen osui Hautakankaan heiton tielle kahdesti ja kulmapuolustajanakin pelannut Emmi Piltz kertaalleen.

Vierasjoukkue Jaguarsin parhaana pelaajana Subway Hämeenlinna palkitsi DB/WR Brittany Langleyn. Lady Huskiesin paras pelaaja Anne Rasilahti puolestaan pääsee nauttimaan Fresno Amercan Dinerin palkinnosta.

Lady Huskiesin kausi jatkuu ensi sunnuntaina vierasottelulla Helsingissä, missä vastaan asettuu sarjaa puhtaalla pelillä johtava Roosters.

Lady Huskies – Jyväskylä Jaguars 32 – 6

1. neljännes:
6 – 0 Emmi Piltz 15-jaardinen kiinniotto, heitto Jenni Mölsä (lisäpiste epäonnistui)
6 – 6  Maija Turpeinen 1-jaardin juoksu (lisäpiste epäonnistui)

2. neljännes:
13 – 6 Anne Rasilahti 5-jaardinen juoksu (lisäpiste Eveliina Ylivarvi)
19 – 6 Jessi Maunula 40-jaardinen kiinniotto, heitto Mölsä (lisäpiste epäonnistui)

3. neljännes:
26 – 6 Rasilahti 1-jaardin juoksu (lisäpiste Ylivarvi)

4. neljännes:
32 – 6 Rasilahti 17-jaardinen juoksu (lisäpiste epäonnistui)

Recent Posts

Etsi Huskies.fi sivustolta

Jaguars ennakkoMiehet Wol Ennakko