BEDWELL LOPETTAA HUSKIESIN PÄÄVALMENTAJANA – MUUTTAA SAKSAAN

Huskies / Juniorit / BEDWELL LOPETTAA HUSKIESIN PÄÄVALMENTAJANA – MUUTTAA SAKSAAN

BEDWELL LOPETTAA HUSKIESIN PÄÄVALMENTAJANA – MUUTTAA SAKSAAN

Ensimmäiset uutiset Hämeenlinna Huskiesin Vaahteraliiga-debyyttikauden jälkeen ovat surullista luettavaa. Joukkueen päävalmentaja-pelinrakentaja Stan Bedwell on hyväksynyt tarjouksen päävalmentajuudesta saksalaisessa Allgäu Comets -joukkueessa. Joukkue pelaa amerikkalaista jalkapalloa Saksan korkeimmalla sarjatasolla eli GFL:ssä (German Football League).

Kahtena peräkkäisenä kautena Huskiesia luotsannut Bedwell johdatti joukkueen voittoon yhteensä peräti 15 kertaa voittosuhteen ollen 75 %. Joukkue voitti Spagettimaljan kaudella 2016 ja kaudella 2017 joukkue saavutti pudotuspelipaikan. Kahdenkymmenen Huskies-paidassa pelatun pelin aikana Bedwell tuotti yhteensä 5 560 jaardia ja 57 touchdownia. Kaudella 2017 mies nimettiin kaikkien Vaahteraliigapelaajien joukosta Fantasy Football -tähtipelaajaksi viidesti, ja kertaalleen sekä viikon pelaajaksi, että viikon hyökkääjäksi. Koko Vaahteraliigan historian aikana Bedwell on kaikkien aikojen kuudes pelinrakentaja, joka on heitoillaan saavuttanut yli 3 000 jaardia runkosarjan aikana.

“Hämeenlinnan jättäminen on sydäntä särkevää. Kaupungista on tullut kuin toinen koti minulle ja Huskies on kuin toinen perheeni. Olen saanut lukuisia ystäviä. Valitettavasti tämä on bisnestä ja urani. Kuten useimmilla suomalaisilla joukkueilla, Huskiesillakaan ei ole riittävästi varoja pitääkseen minut täällä vuoden ympäri. Elämäntilanteeni on sellainen, että tarvitsen säännöllisen toimeentulon. On ollut ilo ja kunnia olla osa Huskiesin menestystarinaa. En tule koskaan unohtamaan täältä saamiani kokemuksia, tapaamiani ihmisiä ja pelaajien välillä vallinnutta toveruutta sekä kentällä, että kentän ulkopuolella. Rakastan Hämeenlinnaa, rakastan Huskiesia, ja pyrin tästä eteenpäinkin olemaan mukana joukkueen toiminnassa niin paljon kuin seuran johtokunta antaa myöten. Tämä on Huskiesille vasta alku kohti parempaa. Kiitän teitä kaikkia – olette aina hyväksyneet minut vertaisenanne ja tehneet oloni kotoisaksi”, Bedwell kiittää.

Allgäu Comets -joukkue pelaa GFL -liigassa, jota laajalti pidetään Euroopan huippuliigana amerikkalaisen jalkapallon saralla. Kaudella 2015 Comets rankattiin kuudennelle sijalle tuloksella 12-2, jolloin tappiot tulivat EFL Bowlissa Kiel Baltic Hurricanesia vastaan ja GFL:n pudotuspelissä New Yorker Lionsia vastaan. Kaudella 2016 joukkue pääsi pudotuspeleihin tuloksella 8-6. Kaudella 2017 joukkue jäi 16 joukkueen liigassa juuri pudotuspelien ulkopuolelle tuloksella 6-8. Bedwell korvaa päävalmentajana Cometsia yhdeksän kautta luotsanneen Brian Calerin.

Koko Hämeenlinna Huskies haluaa virallisesti kiittää Stan Bedwellia hänen omistautuneisuudestaan, intohimosta ja sitoutumisesta joukkueeseen. Odotamme innolla molemminpuolista yhteistyötä jatkossakin. Toivotamme Bedwellille kaikkea hyvää uuden joukkueensa parissa Saksassa. Huskies on jo aloittanut kauden 2018 Vaahteraliigajoukkueen rakentamisen ja Bedwellin seuraajaa etsitään paraikaa. Bedwell on ollut iso osa Huskiesin menestystä. Hämeenlinna Huskies saavutti ennätyksen Vaahteraliigan runkosarjan eniten voittoja saaneena nousijajoukkueena – 8 voittoa runkosarjan aikana. Pudotuspeleissä joukkue jäi ainoastaan kolmen pisteen päähän pääsystä Vaahteramaljaan.

Päävalmentajuutta koskevat tiedustelut voi osoittaa seuran puheenjohtajalle Teemu Saariselle osoitteeseen puheenjohtaja@huskies.fi.

 Thank you and best of luck in Germany coach Stan, you will be missed!

Recent Posts

Etsi Huskies.fi sivustolta

Alkulämpöjä tikkailla, sekä hyökkäyksen ja puolustuksen liikkumistaJunnu17 maajoukkue