Antti Martikka Lady Huskiesin päävalmentajaksi

Huskies / Lady Huskies / Antti Martikka Lady Huskiesin päävalmentajaksi

Antti Martikka Lady Huskiesin päävalmentajaksi

Lady Huskies karistaa pölyt turkistaan ja lähtee uuden päävalmentajan johdolla kohti kautta 2018. Välivuoden jälkeen Hämeenlinna Lady Huskies on kerännyt joukkonsa kasaan ja on katse tiukasti ensi kaudessa, kun narttulauma osallistuu naisten 1- divisioonaan.

Uudet tuulet puhaltaa valmennuksen puolelle, kun joukkueen valmennukseen on kasattu vankkaa osaamista. Naisten joukkueen valmennuksen vetovastuun ottaa uusi päävalmentaja, joka on jo vuodesta 1992 asti pelannut lajilegenda Antti ‘Pulppi’ Martikka.

Kokenut Antti Martikka on pelannut Hämeelinnassa jo aikana, jolloin joukkue oli vielä nimeltään Tigers. Hämeenlinna Huskiesissa Martikka on urallaan pelannut kausina 2015 ja 2016. Pitkän uransa aikana Martikka on ehtinyt pelata useissa joukkueissa niin Suomessa kuin ulkomailla. Useiden Suomen mestaruuksien lisäksi on uralla saavutettu myös EM-kultaa maajoukkueen mukana.  Vaahteraliigan all starsiin Martikka on valittu kuusi kertaa.
Valmennuksessa Martikka on erittäin kokenut hyökkäyksenlinjan valmentaja sekä maajoukkuevalmentaja juniorijoukkueissa.

“Lähden valmentamaan joukkuetta avoimin mielin ja mielenkiinnolla. Nuoren joukkueen kanssa meidän on hyödynnettävä tehokkaasti jokainen treeni. Mielenkiinnolla odotan kuinka nopeasti joukkue omaksuu jenkkifutiksen pelitaidot.” Martikka summaa.

Valmennusryhmään on pyritty tällä kaudella kasaamaan useita apuvalmentajia ja melkein jokainen pelipaikka onkin jo tässä vaiheessa saanut oman pelipaikkavalmentajansa. Naisten joukkueen valmennuksessa tällä hetkellä päävalmentajan lisäksi toimii Toni Virta (QB), Anssi Väisänen (RB), Joonas Alakoski (WR), Aki Pelkonen (LB), Matti Klemola (DB), Tomi Jokinen (K) ja Aleksi Kähönen. Laadukkaan ja hyvän valmennuksen takaamiseksi naisten joukkue tulee tekemään tiivistä yhteistyötä juniorijoukkueiden valmennuksen kanssa sekä järjestämään vierailevia valmentajia muun muassa leireille.

Syksyn alkeiskurssilta joukkueen runko on vahvistunut pikkuhiljaa ja nyt pelaavassa kokoonpanossa on jo 20 sitoutunutta pelaajaa. Pelaajien rekryämistä jatketaan kevääseen asti, joten niin uudet lajista kiinnostuneet kuin aiemmin lajin parissa olleet pelaajat ovat tervetulleita joukkueen mukaan.

#imwiththeteam! #narttulauma #kohtikautta2018

Hämeenlinna Lady Huskies Rosters >>

Valokuva: HC_Antti Martikka ( © Riitta Rinta- Tassi)

Recent Posts

Etsi Huskies.fi sivustolta

Micky_Kyei_BirgitKra35259474503_ac41dd5573_z